De Ladder- en Steigerkoning

Steiger verhuur Rotterdam

Bij onze steiger verhuur in Rotterdam moet u zijn als u een steiger wilt huren. Ladder en Steigerkoning is niet voor niets de specialist op het gebied van steigers, ladders en toebehoren. Klantvriendelijkheid, service en veiligheid vinden wij erg belangrijk. Net als scherpe huurtarieven. Ons doel is om totaaloplossingen te bieden op steigergebied en zo onze klanten te ontzorgen. Zo bezorgen we uw steiger en bouwmaterialen ook nog eens op locatie als u dat wenst. En als u weinig tijd heeft of te weinig expertise in huis om een steiger te monteren, doen onze deskundige medewerkers dat met alle plezier voor u. U kunt bij onze steiger verhuur in regio Rotterdam, Barendrecht en Ridderkerk terecht voor verschillende soorten steigers. Wilt u een steiger huren tegen een voordelig tarief? Dan zit u bij Ladder en Steigerkoning goed.

Voordelig en veilig

Bij Ladder en Steigerkoning staan niet alleen de scherpe huurprijzen centraal, wij vinden veiligheid eigenlijk nog belangrijker. Want uw veiligheid moet ten alle tijden gewaarborgd zijn. Bij ons vindt u alleen steigermateriaal dat voldoet aan alle geldende veiligheidseisen en -normen. Daarnaast wordt al het steigermateriaal gekeurd. Zo weet u zeker dat u veilig op hoogte kunt werken. Bij onze steiger verhuur in regio Rotterdam is het mogelijk om een steiger te huren voor een dag, een paar dagen of een week. Maar een langere periode is ook mogelijk. Geef aan wat uw wensen zijn en wij maken een scherpe offerte waarin we de kosten in een overzicht zetten. Zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Verschillende soorten steigers

Bij onze steiger verhuur in Rotterdam kunt u terecht voor verschillende soorten steigers en toebehoren. Wij bieden u altijd een totaaloplossing op steigergebied. Zodat u door kunt blijven gaan met uw werkzaamheden. Steigers zijn makkelijk en functioneel en elke vakman heeft er weleens eentje nodig. Huren is vaak de voordeligste oplossing. Onze steigers kunnen op een snelle en eenvoudige manier opgebouwd worden. Bij ons vindt u daarnaast diverse accessoires, waardoor uw steiger kan worden afgestemd op elke werksituatie. Welke klus u ook moet uitvoeren, wij hebben altijd een geschikte steiger voor u op voorraad

Eenvoudig een steiger huren in Rotterdam

Ladder en Steigerkoning levert alles op het gebied van ladders, steigers en toebehoren. Van verkoop tot verhuur, van montage tot keuring. Door onze ervaring met allerlei soorten steigermateriaal kunt u altijd bij ons terecht voor vakkundig advies als u een steiger wilt huren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het opvragen van een scherpe offerte.

Eindejaarsluiting

Week 51 en 52 zijn we gesloten.
Buiten de feestdagen kunt U wel materialen afhalen of retour brengen maandag tot zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur.


Beste aannemer, schilder of ZZP ér

Koop voor het einde van het jaar een nieuwe steiger of aanhanger ter waarde van: 2401,00 euro
Dan heeft u recht op 28% investeringsaftrek! U kunt minimaal €670,- terugkrijgen.

Breng dus uw geld niet weg maar investeer in uw eigen veiligheid – Daarnaast is er al een prijsverhoging aangekondigd voor januari 2022 van maar liefst 10%.

Kortom in deze laatste maanden van het jaar nog veel voordeel te behalen!