De Ladder- en Steigerkoning

Rolsteiger huren Breda

Ladder en Steigerkoning is een vertrouwd adres als u een steiger wilt huren in Breda of omgeving. Het doel van ons bedrijf is om onze klanten complete oplossingen te bieden zodat u altijd aan het werk kunt blijven. Wij leveren alles op het gebied van ladders, steigers en toebehoren. Van verkoop tot verhuur, van montage tot keuring. Door onze jarenlange ervaring kunt u altijd bij ons terecht voor vakkundig advies als u een rolsteiger wilt huren. In Breda, Prinsenbeek en Bavel en omgeving zijn wij dan ook de specialist.

Verschillende soorten steigers

Als u zich regelmatig bezighoudt met constructiewerk, is een rolsteiger huren vaak nodig. Of u nu aannemer bent in de bouw, werkzaam bent in de evenementensector of woningen restaureert of schildert, u zult vaak op hoogte moeten werken. Geen enkele klus is hetzelfde dus u zult ook steeds ander steigermateriaal nodig hebben. En daar komt Ladder en Steigerkoning van pas. Bij ons huurt u alle soorten steigers die u nodig hebt om uw project op een efficiënte en veilige manier te voltooien. Of u nu op vier of veertien meter hoogte moet werken, bij ons kunt u altijd een geschikte rolsteiger huren. In Breda staan wij graag voor u klaar.

Waar zijn rolsteigers geschikt voor?

Steigers worden gebruikt als platform om de bouwwerkzaamheden veilig en efficiënt uit te kunnen voeren. U kunt verschillende soorten steigers huren, dit hangt uiteraard af van het type bouwwerkzaamheden dat u doet. Rolsteigers zijn extra geschikt als u vaak van plaats moet wisselen en veel werkruimte nodig hebt. De steigers zijn makkelijk alleen op te zetten en weer af te breken. De stellage is stabiel en sterk, zodat u, uw werknemers en uw bouwmateriaal op veilige manier ondersteund worden.

Verschillende hoogtes

Bij Ladder en Steigerkoning vindt u rolsteigers in verschillende hoogtes, variërend van vier tot veertien meter. Ook de breedtes zijn in meerdere uitvoeringen beschikbaar. Welke rolsteiger het meest geschikt is voor uw klus, ligt aan een aantal zaken. Hoe hoog moet u werken? En wat zijn de werkzaamheden? Ons deskundige team helpt u graag als u een rolsteiger wilt huren in Breda maar nog twijfelt over welke het meest geschikt is. Wij zijn niet voor niets de specialist. In deze omgeving hebben we een uitgebreide en tevreden klantenkring opgebouwd. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen voor een scherpe offerte. Wij zijn u graag van dienst. Als u een rolsteiger in Breda of omgeving wilt huren bent u bij Ladder en Steigerkoning aan het juiste adres.