De Ladder- en Steigerkoning

Hoogwerker huren Tilburg

Heeft u een klus op hoogte en wilt u een hoogwerker huren? In Tilburg bent u dan op het goede adres bij de Ladder en Steigerkoning, de specialist op het gebied van hoogwerkerverhuur in de regio. Het kan soms voorkomen dat u op hoogte moet werken. De makkelijkste en veiligste manier is dan om een hoogwerker te huren bij een erkend bedrijf. In Tilburg, Rijen, Goirle en Berkel-Enschot staan wij altijd voor u klaar. Ons aanbod is groot en daardoor hebben we altijd de perfecte hoogwerker voor elke klus.

Groot aanbod hoogwerkers

Er zijn verschillende soorten hoogwerkers te huur. Weet u niet precies welke hoogwerker u moet huren? Wij geven u graag advies. Zo staat bij elke hoogwerker een duidelijke omschrijving. Heeft u een klus in een kleine ruimte of moet u over een obstakel of muur heen reiken? Dan is de knikarmhoogwerker de beste oplossing. Voor het werken op hoogte op verharde buitenterreinen is juist de telescoophoogwerker weer ideaal. Twijfelt u nog over welk type voor uw klus het meest geschikt is? Ladder en Steigerkoning adviseert u graag. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar. Wij zijn niet voor niets de hoogwerkerverhuurspecialist in de regio. Wij verhuren hoogwerkers aan bedrijfseigenaren, zzp’ers en uitvoerders in allerlei beroepsgroepen, van bouwvakkers tot hoveniers en klusjesmannen. Wij bieden voor iedere klus op hoogte de perfecte oplossing. Als u een hoogwerker wilt huren in Tilburg, dan zijn wij het aangewezen bedrijf.

Waarom een hoogwerker huren Tilburg

Het gebruik van een hoogwerker kan u veel tijd en geld besparen. En daar zult u als ondernemer wel oren naar hebben. Hoogwerkers zijn functioneel en makkelijk om mee te werken. En echt onmisbaar als u op hoogte een klus heeft te klaren. Al onze hoogwerkers voldoen dan ook aan de veiligheidsnormen. En natuurlijk worden ze regelmatig gekeurd.

Gemak van verhuurservice

Een hoogwerker huren is eenvoudig. In Tilburg staan wij bij Ladder en Steigerkoning tot uw dienst. Heeft u een klus op hoogte? Maak dan gebruik van onze professionele verhuurservice. U vindt hier een overzicht van het aanbod aan verschillende hoogwerkers en accessoires. Selecteer op basis van verschillende criteria het juiste type hoogwerker. Let bijvoorbeeld op de werkhoogte en reikwijdte van de hoogwerker. En zo zijn er nog een aantal eigenschappen waar u op moet letten. Komt u er niet uit? Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar als u een hoogwerker wilt huren in Tilburg.

Eindejaarsluiting

Week 51 en 52 zijn we gesloten.
Buiten de feestdagen kunt U wel materialen afhalen of retour brengen maandag tot zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur.


Beste aannemer, schilder of ZZP ér

Koop voor het einde van het jaar een nieuwe steiger of aanhanger ter waarde van: 2401,00 euro
Dan heeft u recht op 28% investeringsaftrek! U kunt minimaal €670,- terugkrijgen.

Breng dus uw geld niet weg maar investeer in uw eigen veiligheid – Daarnaast is er al een prijsverhoging aangekondigd voor januari 2022 van maar liefst 10%.

Kortom in deze laatste maanden van het jaar nog veel voordeel te behalen!