De Ladder- en Steigerkoning

Rolsteiger huren Bergen op Zoom

Als u een vertrouwd adres zoekt waar u een rolsteiger kunt huren in Bergen op Zoom, dan moet u bij Ladder en Steigerkoning zijn. Het doel van ons bedrijf is om onze klanten complete oplossingen te bieden zodat u altijd door kunt gaan met uw werkzaamheden. Wij leveren alles op het gebied van ladders, steigers, zoals rolsteigers, en toebehoren. Van verkoop tot verhuur, van montage tot keuring bij ons bent u aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht voor vakkundig advies als u een rolsteiger wilt huren. In Bergen op Zoom, Halsteren en Hoogerheide hebben we inmiddels een vaste klantenkring kunnen opbouwen.

Verschillende soorten steigers

Er zijn zoveel verschillende soorten steigers, hoe weet u nu welke u moet huren? Of u nu aannemer bent in de bouw, werkzaam bent in de evenementensector of woningen restaureert of schildert, u zult vaak op hoogte moeten werken. Als u zich regelmatig bezighoudt met constructiewerk, is een rolsteiger huren vaak nodig. En daar komt Ladder en Steigerkoning om het hoekje kijken Bij ons huurt u alle soorten steigers die u nodig hebt om uw project op een efficiënte en veilige manier te voltooien. Of u nu op vier of veertien meter hoogte moet werken, bij ons kunt u altijd een geschikte rolsteiger huren. In Bergen op Zoom zijn al veel vakmannen u voor gegaan.

Waar zijn rolsteigers geschikt voor?

Rolsteigers worden gebruikt als platform om werkzaamheden veilig en efficiënt uit te kunnen voeren op hoogte. U kunt verschillende soorten steigers huren, dit hangt uiteraard af van het type bouwwerkzaamheden dat u uitvoert. Moet u vaak van plek wisselen en heeft u veel werkruimte nodig? Dan zou een rolsteiger wel eens ideaal kunnen zijn. De steigers zijn makkelijk alleen op te zetten en weer af te breken. De stellage is stabiel en sterk, zodat u, uw werknemers en uw bouwmateriaal op veilige manier ondersteund worden.

De specialist

Ladder en Steigerkoning is de specialist als u een steiger wilt huren in omgeving Bergen op Zoom Bij ons vindt u rolsteigers in verschillende hoogtes, variërend van vier tot veertien meter. Welke rolsteiger het meest geschikt is voor uw klus, ligt aan een aantal zaken. Hoe hoog moet u werken? En wat voor werkzaamheden moet u uitvoeren? Ons deskundig team helpt u graag als u een rolsteiger wilt huren maar nog twijfelt over welke het meest geschikt is. Wij zijn niet voor niets de specialist. In de regio Bergen op Zoom hebben we een uitgebreide en tevreden klantenkring opgebouwd. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen voor een scherpe offerte. Wij zijn u graag van dienst.

Let op! Wij zijn van maandag 22 juli t/m zaterdag 10 augustus enkel geopend van 07.30 t/m 12.00 uur.

In deze periode kunnen wij geen montages en demontages verzorgen.

U kunt in deze periode enkel afhalen en retourneren.

Uiteraard kunt u wel gewoon uw bestellingen plaatsen via onze webshop, de bezorging daarvan gaat ook in de vakantieperiode gewoon door.