De Ladder- en Steigerkoning

Hoogwerker verhuur Tilburg

Zoekt u een bedrijf gespecialiseerd in hoogwerker verhuur in Tilburg en omgeving? Dan bent u bij Ladder en Steigerkoning aan het juiste adres. Voor elke klus hebben wij een op maat gemaakte oplossing. U vindt bij ons dan ook verschillende soorten hoogwerkers in het assortiment. Heeft u een klus waar u tijdelijk een hoogwerker bij nodig hebt? Dan kunt u het beste een hoogwerker huren. Bij ons staan er verschillende soorten hoogwerkers voor u klaar. Zodat uw werk ongestoord door kan gaan.

Groot aanbod hoogwerkers

Ladder en Steigerkoning hoogwerker verhuur in omgeving Tilburg heeft voor elke klus de juiste hoogwerker. Klein of juist groot, zelfrijdend en in alle soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een knikarmhoogwerker of telescoophoogwerker, wij hebben altijd de juiste hoogwerker voor het juiste karwei. Onze hoogwerkers zijn geschikt voor zowel verharde als ruwe ondergrond Wilt u weten welke hoogwerker u moet huren voor uw klus? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers hebben verstand van zaken en vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden. Wij hebben altijd de juiste hoogwerker in huis.

Waarom een hoogwerker huren Tilburg

Je hebt ze in allerlei soorten en maten. Hoogwerkers zijn functioneel en besparen u daarmee tijd en geld. Hoogwerkers worden vaak ingezet waar het plaatsen van een steiger te duur is of niet praktisch is. En soms hoeft u maar even op hoogte te werken. Dan is een hoogwerker huren ideaal. Denk bijvoorbeeld aan onderhouds- en installatiewerkzaamheden. Maar ook bij gevelreiniging of -inspectie is een hoogwerker een ideaal hulpmiddel om veilig te kunnen werken op grotere hoogten. Onze hoogwerkers voldoen uiteraard aan alle geldende veiligheidseisen. Zodat u altijd op een veilige manier op grote hoogte kunt werken.

Specialist

Ladder en Steigerkoning levert alles op het gebied van ladders, steigers en toebehoren. Van verkoop tot verhuur, van montage tot keuring. Door onze jarenlange ervaring kunt u altijd bij ons terecht voor vakkundig advies als u een hoogwerker wilt huren. Wij zijn niet voor niets de specialist in hoogwerker verhuur in Tilburg, Rijen, Goirle en Berkel-Enschot. In deze omgeving hebben we een uitgebreide en tevreden klantenkring opgebouwd. Als specialist bieden wij onze hoogwerkers aan tegen een aantrekkelijk huurtarief. Wilt u de hoogwerker huren voor een langere tijd? Dat is ook zeker mogelijk. We stellen dan een speciaal huurtarief samen. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen voor een scherpe offerte. Wij zijn u graag van dienst. Als u een hoogwerker wilt huren bent u bij Ladder en Steigerkoning aan het juiste adres.

Let op! Wij zijn van maandag 22 juli t/m zaterdag 10 augustus enkel geopend van 07.30 t/m 12.00 uur.

In deze periode kunnen wij geen montages en demontages verzorgen.

U kunt in deze periode enkel afhalen en retourneren.

Uiteraard kunt u wel gewoon uw bestellingen plaatsen via onze webshop, de bezorging daarvan gaat ook in de vakantieperiode gewoon door.