De Ladder- en Steigerkoning

Steiger huren Breda

Een steiger huren in Breda is nog nooit zo voordelig en makkelijk geweest. Bij Ladder en Steigerkoning helpen we u graag verder. We zijn pas tevreden als u de ideale steiger heeft, zodat u verder kunt met uw werkzaamheden. Ladder en Steigerkoning is gespecialiseerd in veilige en efficiënte installatie en verhuur van steigers. Als u regelmatig op hoogte moet werken, is een steiger huren vaak nodig. In Breda, Prinsenbeek en Bavel helpen we u graag. Wij hebben namelijk verschillende soorten steigers op voorraad. Of u nu op zoek bent naar een gevelsteiger, rolsteiger of metselsteiger, bij ons vindt u het altijd. En ook nog eens tegen een scherpe huurprijs. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar met advies.

Steigermateriaal

Of u nu schilder, klusjesman of aannemer bent in de bouw, u zult vast steigermateriaal in uw garage of opslagplaats hebben staan. Maar zelfs wanneer u denkt genoeg materiaal te hebben, komt u altijd projecten tegen waarvoor u ander steigermateriaal nodig hebt. En heeft u ook de juiste expertise in huis om de steiger op te bouwen? Dan komt Ladder en Steigerkoning van pas. Wij verhuren allerlei soorten steigers die u nodig hebt om uw project op een efficiënte en veilige manier te voltooien. Desgevraagd monteren we de steiger ook voor u. U weet dan zeker dat u veilig op hoogte kunt werken want alle steigers van Ladder en Steigerkoning voldoen aan de veiligheidseisen en zijn door ons gekeurd. En als u een steiger gaat huren in Breda, weet u ook zeker dat u duurzaam bezig bent.

Verschillende soorten steigers

Steigers zijn er in allerlei vormen, van een efficiënte rolsteiger, tot een complexe gevelsteiger. Welke steiger heeft u nu nodig? Het vakkundige team van Ladder en Steigerkoning kan u altijd helpen bij deze vraag. Zodat u zeker weet dat u de juiste steiger hebt voor uw werkzaamheden. U kunt verschillende soorten steigers huren, dit hangt uiteraard af van het type bouwwerkzaamheden dat u doet. De steigers die u huurt bij Ladder en Steigerkoning zijn allemaal van hoogwaardige materialen vervaardigd. Als u een steiger wilt huren in Roosendaal, moet u dan ook bij Ladder en Steigerkoning zijn. Wij leveren alles op het gebied van ladders, steigers en toebehoren. Van verkoop tot verhuur, van montage tot keuring. Door onze jarenlange ervaring kunt u altijd bij ons terecht voor vakkundig advies als u een steiger wilt huren. Wilt u de rolsteiger huren voor een langere tijd? Dat is ook zeker mogelijk. We stellen dan een speciaal en scherp huurtarief samen. Of neem contact op voor een speciaal op maat gemaakte offerte.

Eindejaarsluiting

Week 51 en 52 zijn we gesloten.
Buiten de feestdagen kunt U wel materialen afhalen of retour brengen maandag tot zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur.


Beste aannemer, schilder of ZZP ér

Koop voor het einde van het jaar een nieuwe steiger of aanhanger ter waarde van: 2401,00 euro
Dan heeft u recht op 28% investeringsaftrek! U kunt minimaal €670,- terugkrijgen.

Breng dus uw geld niet weg maar investeer in uw eigen veiligheid – Daarnaast is er al een prijsverhoging aangekondigd voor januari 2022 van maar liefst 10%.

Kortom in deze laatste maanden van het jaar nog veel voordeel te behalen!