De Ladder- en Steigerkoning

Montages

MONTAGES STEIGERS

Wanneer er geen tijd is, of het werk specialisme met zich meebrengt kunt u altijd een beroep doen op de ervaring van ons bedrijf. Wij verhelpen voor u het gehele klimprobleem, en verzorgen ook het transport van de materialen van en naar de bouwplaats. Wel dient u voor een goede indicatie van de kosten tijdig contact met onze planning op te nemen, daar er eerst een werkopname ter plaatse gedaan moet worden. Deze wordt vervolgens bekeken en hiervan verkrijgt u een uitgewerkte vrijblijvende offerte met daarin kosten voor huur, transport, montage en demontage.

STOFVRIJE WERKPLAATS

Wilt u een vocht-, tocht- en stofvrije werkplaats voor uw onderhouds- en renovatieproject of verbouwing? Wij verhuren handige stofwanden op maat. Deze houden niet alleen stof en andere ongenode gasten op gepaste afstand, maar werken ook brandvertragend. Zeer eenvoudig op te bouwen en te plaatsen met goede afdichting van de ruimte. Dat is nog eens een innovatief afschermsysteem! Wij bouwen de stofwand graag voor u op en breken hem weer af als de klus is geklaard.

STALEN STEIGERS EN ROLSTEIGERS

Naast de vaak ingewikkelde stalen steigers - monteren we ook op aanvraag de systeem en rolsteigers. Uiteraard wordt hierbij de vloerhoogte zo mogelijk aangepast naar de wens van de klant - daar het hier veelal vaste maten betreft is het zeer belangrijk om bij de werkopname goed aan te geven welke werkzaamheden men met de steiger wil gaan doen.

VAN BOUWLIFTEN TOT BOUWHEKKEN

Ook kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van dakdekkerspannenliften - het monteren van bouwliften - tandheugelliften en het afzetten/monteren van bouwhekken ter bescherming van uw bouwperceel. Betreffende montage hekwerk Direct afzetten van bouwwerk snel mogelijk met behulp van bouwhekken Afmeting hekwerk 350 x 200 mm geleverd met kunststof, stabielvoet en klemsets. Toegangshek op aanvraag.

TANDHEUGELLIFTEN

Bij het plaatsen van de tube-Lock steigers bij het optrekken van een woning wordt veelal ook een tandheugellift ingezet. Deze liften zijn leverbaar met zowel 230 V als 380 V voeding. Tandheugel liften kunnen worden ingezet tot 40 meter hoogte mits verankerd en kunnen los geplaatst worden tot maximaal 9 meter. Onze monteurs zullen naast het optrekken van de lift ook de nodige afslagen met de desbetreffende schuifhekken monteren zodat er op elke verdieping een veilige Eindleuning in takt blijft. De tandheugelliften en draadliften (bouwliften met masthoogte 7,5 meter) hebben een hefvermogen van 300 kg – Indien gewenst kan men ook de zwaarder AT 50 inzetten deze lift Werkt uitsluitend op 380 volt en heeft een hefvermogen van 500 kg.

SNELBOUWSTEIGER

Let wel dat de steigers tijdig bevestigd en tijdig afgemeld dienen te worden - voor elke montage ontvangt U duidelijk de voorwaarden bij de offerte welke is gespecificeerd in:

 • Huurprijs per week
 • Montage en demontage
 • Kosten voor transport
 • Mogelijk werk in regie

Offerte aanvragen montage steiger


  Keuze Steiger:


  Soort werkzaamheden:

  Let op: wij hanteren een werkgebied van een straal 40 km vanaf Roosendaal.
  Daarbuiten rekenen wij een toelage per rit van minimaal € 75,00.