De Ladder- en Steigerkoning

Steiger huren Oosterhout

Een steiger huren in Oosterhout bij Ladder en Steigerkoning is altijd een goed idee. Ons bedrijf heeft een doel en dat is onze klanten complete oplossingen bieden op steigergebied zodat ze altijd door kunnen gaan met hun werk. En dat doen we altijd tegen een scherpe huurprijs. Bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van ladders, steigers, zoals bijvoorbeeld een gevelsteiger, rolsteiger of metselsteiger en nog veel meer. Van verkoop tot verhuur, van montage tot keuring bij ons bent u aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring staan onze medewerkers ook altijd voor klaar met advies als u een steiger wilt huren. In Oosterhout, maar ook in Made en Dongen hebben we inmiddels onze sporen ruimschoots verdiend.

Montage steigers

Wanneer er geen tijd is, of het werk specialisme met zich meebrengt kunt u altijd een beroep doen op de ervaring van ons bedrijf. Wij kunnen uw steiger monteren, maar verzorgen ook het transport van de materialen van en naar de bouwplaats. Wel dient u voor een goede indicatie van de kosten tijdig contact met onze planning op te nemen, want we moeten ter plaatse een werkopname doen. Deze wordt vervolgens bekeken en hiervan verkrijgt u een uitgewerkte vrijblijvende offerte met daarin kosten voor huur, transport, montage en demontage. Een steiger huren in Oosterhout was nog nooit zo eenvoudig.

Betaalbaar en efficiënt

In tegenstelling tot wanneer u een steiger koopt, is een steiger huren in Oosterhout heel betaalbaar. Of dit nu gaat om een dag, een week of als u de steiger voor langere termijn wilt huren. Naast dat het betaalbaar is, is een steiger huren in plaats van kopen ook nog eens een duurzame oplossing. En dat is in deze huidige tijd ook mooi meegenomen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte bij ons aan wanneer u van plan bent om een steiger te huren. In Oosterhout is Ladder en Steigerkoning is niet voor niets de specialist. Bij ons vindt u steigers in verschillende hoogtes, breedtes en maten. Voor elke klus hebben we de geschikte steiger. Welke steiger het meest geschikt is voor uw klus, ligt aan een aantal zaken. Ons deskundig team helpt u graag als u een steiger wilt huren maar nog twijfelt over welke het meest geschikt is. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Wij staan graag voor u klaar als u een steiger wilt huren in omgeving Oosterhout. Veel klanten zijn u al voorgegaan.

Let op! Wij zijn van maandag 22 juli t/m zaterdag 10 augustus enkel geopend van 07.30 t/m 12.00 uur.

In deze periode kunnen wij geen montages en demontages verzorgen.

U kunt in deze periode enkel afhalen en retourneren.

Uiteraard kunt u wel gewoon uw bestellingen plaatsen via onze webshop, de bezorging daarvan gaat ook in de vakantieperiode gewoon door.