De Ladder- en Steigerkoning

Steiger huren Tilburg

Een steiger huren in Tilburg kunt u het best doen bij een vertrouwd adres. Het is immers belangrijk dat de steiger veilig en betrouwbaar is. Ladder en Steigerkoning is de specialist als u vaak op hoogte moet werken. Ons bedrijf heeft een doel en dat is onze klanten complete oplossingen bieden op steigergebied zodat ze altijd kunnen doorgaan met hun werk. En dat doen we altijd tegen een scherpe huurprijs. Bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van ladders, steigers, zoals rolsteigers, gevelsteigers, metselsteigers en nog veel meer. Van verkoop tot verhuur, van montage tot keuring, bij ons bent u aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring staan onze medewerkers ook altijd voor klaar met advies als u een steiger wilt huren. In Tilburg, maar ook in Rijen, Goirle en Berkel-Enschot.

Montage steigers

Wanneer u weinig tijd heeft of geen ervaring hebt met het monteren van steigers, staan wij ook graag voor u klaar.. Wij kunnen uw steiger monteren, maar verzorgen ook het transport van de materialen van en naar de bouwplaats. Wel dient u voor een goede indicatie van de kosten tijdig contact met onze planning op te nemen, want we moeten ter plaatse een werkopname maken. Aan de hand daarvan ontvangt u een uitgewerkte en vrijblijvende offerte met daarin kosten voor huur, transport, montage en demontage. Een steiger huren in Tilburg was nog nooit zo eenvoudig en snel.

Betaalbaar en efficiënt

In tegenstelling tot wanneer u een steiger koopt, is een steiger huren in Tilburg een stuk goedkoper. Of u de steiger nu een dag, een week of voor langere tijd nodig hebt, wij kunnen een scherpe offerte maken. Naast dat het betaalbaar is, is een steiger huren in plaats van kopen ook nog eens een duurzame oplossing. Neem contact met ons op voor meer informatie wanneer u van plan bent om een steiger te huren. In Tilburg en omgeving is Ladder en Steigerkoning is niet voor niets de specialist. Bij ons vindt u steigers in verschillende hoogtes, breedtes en maten. Voor elke klus hebben we de geschikte steiger op voorraad. Welke steiger het meest geschikt is voor uw klus, ligt aan een aantal zaken. Ons deskundig team helpt u graag als u een steiger wilt huren maar nog twijfelt over welke het meest geschikt is. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Wij staan graag voor u klaar als u een steiger wilt huren. Veel tevreden klanten zijn u al voorgegaan.