De Ladder- en Steigerkoning

Steiger huren Dordrecht

Als een steiger wilt huren in Dordrecht, bent u hier aan het juiste adres. Ladder en Steigerkoning is namelijk gespecialiseerd in veilige en efficiënte installatie en verhuur van steigers. Een steiger huren is regelmatig nodig als u vaak op hoogte moet werken. Wij kunnen u snel helpen als u een steiger wilt huren in Dordrecht, Zwijndrecht of Sliedrecht. Wij hebben namelijk verschillende soorten steigers op voorraad. Of u nu op zoek bent naar een rolsteiger, gevelsteiger of metselsteiger, bij ons vindt u het juiste materiaal. En dat ook nog eens tegen een scherpe huurprijs.

Steigermateriaal

Elke vakman heeft wel steigermateriaal in de schuur of opslagplaats staan. Maar zelfs wanneer u enkele basisonderdelen hebt, komt u altijd projecten tegen waarvoor u ander steigermateriaal en de juiste expertise nodig hebt. Dan komt Ladder en Steigerkoning goed van pas. Wij verhuren allerlei soorten steigers die u nodig hebt om uw project op een efficiënte en veilige manier te voltooien. Een steiger huren in Dordrecht heeft nog meer voordelen. U weet zeker dat u veilig op hoogte kunt werken want alle steigers van Ladder en Steigerkoning voldoen aan de geldende veiligheidseisen en worden jaarlijks gekeurd. En ook niet onbelangrijk: als u een steiger gaat huren, bent u ook nog eens duurzaam bezig.

Wat zijn steigers?

Steigers zijn er in verschillende soorten en maten, maar waarom heeft u ze nu precies nodig? Een steiger is een tijdelijke stellage die ondersteuning biedt aan de oorspronkelijke structuur waaraan u werkt. Bijvoorbeeld een gevel, muur of plafond. Steigers worden gebruikt als platform om de bouwwerkzaamheden veilig en efficiënt uit te kunnen voeren. U kunt verschillende soorten steigers huren, dit hangt uiteraard af van het type klus waar u mee bezig bent. De steigers die u huurt bij Ladder en Steigerkoning zijn allemaal van hoogwaardige materialen gemaakt. De stellage is stabiel en sterk, zodat niet alleen u, maar ook uw werknemers en uw bouwmateriaal op een veilige manier ondersteund worden.

De specialist

Ladder en Steigerkoning levert alles op het gebied van ladders, steigers en toebehoren. Van verkoop tot verhuur, van montage tot keuring. Door onze jarenlange ervaring kunt u altijd bij ons terecht voor vakkundig advies als u een steiger wilt huren. In Dordrecht zijn al veel klanten u voorgegaan. Wilt u de steiger huren voor een langere tijd? Dat is ook zeker mogelijk. We stellen dan een speciaal en scherp huurtarief samen. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen voor een offerte. Wij zijn u graag van dienst. Als u een steiger wilt huren, bent u bij Ladder en Steigerkoning aan het juiste adres.

Let op! Wij zijn van maandag 22 juli t/m zaterdag 10 augustus enkel geopend van 07.30 t/m 12.00 uur.

In deze periode kunnen wij geen montages en demontages verzorgen.

U kunt in deze periode enkel afhalen en retourneren.

Uiteraard kunt u wel gewoon uw bestellingen plaatsen via onze webshop, de bezorging daarvan gaat ook in de vakantieperiode gewoon door.