De Ladder- en Steigerkoning

Steiger verhuur Tilburg

Ladder en Steigerkoning is een vertrouwd adres als het gaat om steiger verhuur. In Tilburg, Rijen, Goirle en Berkel-Enschot hebben we dan ook een trouwe klantenkring opgebouwd. Het doel van ons bedrijf is om onze klanten complete oplossingen te bieden zodat u altijd op hoogte aan het werk kunt blijven. Wij leveren alles op het gebied van ladders, steigers en toebehoren. Van verkoop tot verhuur, van montage tot keuring. Door onze jarenlange ervaring kunt u altijd bij ons terecht voor vakkundig advies. De deskundige medewerkers van onze steiger verhuur in regio Tilburg staan graag voor u klaar.

Verschillende soorten steigers

Als u zich regelmatig bezighoudt met constructiewerk, is een steiger huren vaak nodig. Of u nu aannemer bent in de bouw, werkzaam bent in de evenementensector of woningen restaureert of schildert, u zult vaak op hoogte moeten werken. Omdat geen enkele klus hetzelfde is, zult u ook steeds ander steigermateriaal nodig hebben. En daar komt Ladder en Steigerkoning bij van pas. Bij ons huurt u allerlei soorten steigers en toebehoren die u nodig hebt om uw project op een efficiënte en veilige manier te voltooien. Of u nu op vier of veertien meter hoogte moet werken, bij onze steiger verhuur in Tilburg kunt u altijd een geschikte steiger huren.

Waar zijn steigers geschikt voor?

Steigers worden gebruikt als platform om de bouwwerkzaamheden veilig en efficiënt uit te kunnen voeren. U kunt bij Ladder en Steigerkoning verschillende soorten steigers huren, dit hangt uiteraard af van het type bouwwerkzaamheden dat u doet. Rolsteigers zijn bijvoorbeeld extra geschikt als u vaak van plaats moet wisselen en veel werkruimte nodig hebt. Ook gevelsteigers worden vaak gehuurd omdat ze zo veelzijdig zijn. De stellage is stabiel en sterk, zodat u, uw werknemers en uw bouwmateriaal op veilige manier ondersteund worden.

Steiger huren in Tilburg

Bij Ladder en Steigerkoning vindt u steigers in verschillende hoogtes. Ook de breedtes zijn in meerdere uitvoeringen beschikbaar. Welke steiger het meest geschikt is voor uw klus, ligt aan een aantal zaken. Hoe hoog moet u werken? En wat houden de werkzaamheden in? Ons deskundige team van onze steiger verhuur in Tilburg helpt u graag als u een steiger wilt huren maar nog twijfelt over welke het meest geschikt is. Wij zijn niet voor niets de specialist. In deze omgeving hebben we een uitgebreide en tevreden klantenkring opgebouwd. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen voor een scherpe offerte. Wij zijn u graag van dienst.