De Ladder- en Steigerkoning

Steiger huren Roosendaal

Wilt u een steiger huren in Etten-Leur of omgeving? Dan moet u bij Ladder en Steigerkoning zijn. Werken op hoogte op een steiger vereist gedegen kennis en kunde. Daarom is het belangrijk dat u een professioneel bedrijf inschakelt als u een steiger wilt huren. In Etten-Leur, Oudenbosch, Sint Willebrord en Sprundel bent u dan bij Ladder en Steigerkoning aan het juiste adres. Want wij zijn goed op de hoogte van de laatste regels rondom veiligheid.

Service en scherpe prijzen

Ladder en Steigerkoning is al jaren een vertrouwd adres als u een steiger wilt huren in Etten-Leur. Veel mensen zijn u dan ook al voorgegaan. Wij vinden het belangrijk om duurzame relaties op te bouwen. Daarom hanteren wij de regel afspraak is afspraak. En eventuele problemen worden direct opgelost. Zodat u aan het werk kunt blijven. Bij Ladder en Steigerkoning hebben we service, snelheid en scherpe prijzen hoog in het vaandel staan. Veilig werken staat bij ons ook centraal. Onze steigers voldoen dan ook aan de hoogste Europese veiligheids- en kwaliteitsnormen en arbeidsvoorschriften. Het materiaal wordt jaarlijks gekeurd en is voorzien van alle certificeringen.

Montage steigers

Wanneer er geen tijd is, of het werk specialisme met zich meebrengt kunt u altijd een beroep doen op de ervaring van ons bedrijf. Wij kunnen namelijk uw steiger monteren en ook weer demonteren. Daarnaast verzorgen we desgewenst ook het transport van de materialen van en naar de bouwplaats. Wel dient u voor een goede indicatie van de kosten tijdig contact met onze planning op te nemen, want we moeten ter plaatse een werkopname doen. Deze wordt vervolgens bekeken en daarna stellen we een overzichtelijk offerte op met daarin kosten voor huur, transport, montage en demontage. Een steiger huren in Etten-Leur is voordelig en eenvoudig.

Betaalbaar en efficiënt

Een steiger huren in Oosterhout is voordeliger dan een steiger kopen. Of dit nu gaat om een dag, een week of als u de steiger voor langere termijn wilt huren. Het is ook nog eens een duurzame oplossing. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte bij ons aan wanneer u van plan bent om een steiger te huren. In Oosterhout is Ladder en Steigerkoning is niet voor niets de specialist. Bij ons vindt u steigers in verschillende hoogtes, breedtes en maten. Voor elke klus hebben we de geschikte steiger. Welke steiger het meest geschikt is voor uw klus, ligt aan een aantal zaken. Ons deskundig team helpt u graag als u een steiger wilt huren maar nog twijfelt over welke het meest geschikt is.

Eindejaarsluiting

Week 51 en 52 zijn we gesloten.
Buiten de feestdagen kunt U wel materialen afhalen of retour brengen maandag tot zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur.


Beste aannemer, schilder of ZZP ér

Koop voor het einde van het jaar een nieuwe steiger of aanhanger ter waarde van: 2401,00 euro
Dan heeft u recht op 28% investeringsaftrek! U kunt minimaal €670,- terugkrijgen.

Breng dus uw geld niet weg maar investeer in uw eigen veiligheid – Daarnaast is er al een prijsverhoging aangekondigd voor januari 2022 van maar liefst 10%.

Kortom in deze laatste maanden van het jaar nog veel voordeel te behalen!