De Ladder- en Steigerkoning

Hoogwerker huren

Schaarhoogwerker SL 20 werkhoogte 8 meter
 • Verschillende typen hoogwerkers te huur
 • Elektrisch of brandstof
 • Voor binnen- en buitengebruik
 • 4 x 4 aandrijving voor onverharde ondergrond
 • Zowel voor zakelijk als particulier gebruik

Door de steeds groter wordende vraag vanuit onze klanten, maar ook door de ontwikkeling van diversen machines is onze verhuurvloot aan hoogwerkers de laatste decennia behoorlijk gegroeid. Wij bieden dan ook diversen typen hoogwerkers aan, voor zowel bedrijfsmatig als particulier gebruik. Vraag vrijblijvend een offerte aan of lees verder voor de verschillende mogelijkheden.

Offerte aanvragen


  Type hoogwerker: (Meerdere opties mogelijk)

  Is de hoogwerker bedoeld voor binnen- of buitengebruik?:

  Let op, bij verhuur van hoogwerkers vragen wij altijd om uw BSN nummer.

  Hoogwerker huren bij de Steigerkoning BV

  Van oudsher is de Steigerkoning BV sterk in de verhuur van aanhangwagen hoogwerkers. Deze kan men immers makkelijk zelf meenemen. Dit scheelt onze klanten veel kosten en het maakt het mogelijk om op dezelfde dag meerdere karweitjes op hoogte af te werken.
  Wij kunnen door heel Nederland een hoogwerker naar keus voor u plaatsen. Wij werken landelijk namelijk met diversen collega’s. Let wel de inhuur van een hoogwerker is voor particulieren uitsluitend mogelijk binnen een straal van 20 km – Bedrijven welke een debiteuren nummer bij ons hebben kunnen rekenen op onze landelijke service.

  Verschillenden soorten hoogwerkers

  Wanneer u met een hoogwerker gaat werken is het van belang om het type hoogwerker af te stemmen op het gebruik: wat gaat u met de hoogwerker doen en bovenal waar gaat men deze gebruiken?

  Schaarlift hoogwerker

  Sommige werkzaamheden vragen om een grote werkbak waardoor men snel op een schaarlift uitkomt – Let er echter wel op dat een schaarlift vanwege zijn hoge gewicht in de regel niet geschikt is voor buitengebruik. Het vastzitten met een dergelijke machine vraagt dan vaak om de inzet van een bouwkraan met alle kosten van dien. Ook voor werkzaamheden rondom een woonhuis is een schaarlift hoogwerker vaak niet geschikt. Gelukkig zijn er voldoende alternatieven wanneer de schaarlift niet passend is voor uw werkzaamheden. Neem bijvoorbeeld een aanhanger model voor het afwerken van een puntgevel of de inzet van een spinhoogwerker met rups onderstel om zelfs tot de achterzijde van het huis te komen door de zeer compacte afmeting van slechts 80 cm breedte.

  schaarhoogwerker
  Knikarm-telescoophoogwerker

  Zelfrijdende knik-arm hoogwerker

  Deze up-and-over worden vaak ingezet voor plaatsen waar de onderwagen niet geheel bij kan rijden. Bijvoorbeeld wanneer men met de werkkorf over een sloot, bloemenperk of aanbouw moet zwenken zijn deze machines ideaal.
  Tevens hebben we tegenwoordig diverse Hybride machines – wanneer men de rammelende diesel beu is kan men eenvoudig overschakelen op uitsluitend elektrisch. Let er in dit geval wel op dat u de machine tijdig oplaadt.
  Ook bij deze machines is het belangrijk in uw offerteaanvraag aan te geven of u binnen of buiten met de machine wilt draaien. Dan zoeken wij de best passende machine voor u uit.

  Telescoop hoogwerkers

  Deze hoogwerkers hebben het grootste zijdelingse bereik, maar kunnen niet zoals de knik-arm eerst over een object knikken. Hierdoor zal de machine vaak minder dicht op het object kunnen staan.
  Geef bij bestelling altijd aan of het voor binnen of buiten is en of het mogelijk een zanderige ondergrond betreft; dan is zeker een 4 x 4 aan te bevelen.
  Diversen modellen kunnen geleverd worden met een grote werk korf van circa 500 cm.

  Telescoophoogwerkers volrups
  spinhoogwerker

  Spin hoogwerkers

  Deze hoogwerkers zijn zeer compact en kunnen zelf rijden op een rups onderstel
  Wanneer men deze gaat inzetten om aan de gevel te werken of te gaan snoeien moet men deze wel eerst even stempelen.
  Veel modellen kunnen op zowel benzine als op stroom draaien. Kortom wanneer er een directe stroombron in de buurt is kan men deze eenvoudig met de meegeleverde snoer in 220 volt stopcontact pluggen – Hierdoor geen lawaaierige benzine motor maar een fluister stille electro motor. Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

  Mast hoogwerker

  We hebben hierin de eenmanshoogwerker. Deze kan makkelijk op een aanhanger vervoerd worden maar is uitsluitend geschikt voor binnen gebruik. Deze machines dient men altijd aan de 220 volt te plaatsen en moet ook gestempeld worden voor gebruik.
  Voordelen: licht in gewicht (circva 400 kg – werkhoogte 950 cm)
  Nadeel: Geen zijdelings bereik

  Star 10

  Deze machine kan tot max 10 meter werkhoogte
  Nadeel: zware machine dus niet eenvoudig zelf te transporteren (gewicht circa 3400 kg)
  Voordeel: zijdelings bereik circa 250 cm rondom tot 8 meter hoogte
  Werkt eenvoudig op tractie batterijen – dagelijks laden noodzakelijk

  masthoogwerker
  Knikarmhoogwerkers op aanhanger NL 120 Werkhoogte

  Aanhanger hoogwerkers

  De 12 meter knik-arm hoogwerker wordt vaak particulier ingezet vanwege gebruiksgemak en laag eigen gewicht.
  De aanhanger hoogwerker heeft een beperkt zijdelings bereik.

  Naast de NL120 hebben we meerder machines op voorraad.
  Iedere machine heeft zo zijn eigen voordelen:

  • Soms is dat het lage eigen gewicht
  • Diversen machines kunnen zowel op stroom als op benzine draaien
  • De grote machines zijn uitgevoerd met een mover – stempelautomaat en roterende werkkorf

  Geef voor advies van de juiste machine altijd even het gewicht dat uw wagen maximaal kan trekken en uiteraard eventuele beperkingen wat betreft de stempelbreedte of stroomvoorziening op locatie.

  Vraag vrijblijvend uw offerte aan of bel naar 0165-561424 voor persoonlijk advies