De Ladder- en Steigerkoning

Keuringen

KEURING GEREEDSCHAPPEN EN BOUWMATERIALEN

Wij hechten veel waarde aan veiligheid. Dus wilt u een week een steiger huren of een dag? Wilt u een dag een hoogwerker huren of een hele week? Of wilt u een week een hangbrug huren? U kunt ervan uitgaan dat wij onze gereedschappen en bouwmaterialen altijd keuren. Dat is wel zo belangrijk als u op grote hoogte werkt!

KEURING LADDERS EN STEIGERS

De Ladder en steigerkoning Bv keurt reeds jaren trappen en ladders conform NEN 2484 / EN 131, maar ook keuren we systeemsteigers en rolsteigers conform NEN 1298 / EN 1004. We verzorgen jaarlijks de keuringen op locatie of op ons bedrijf wanneer de klant dit wenst. Sinds 2013 keuren we ook klein handgereedschap conform NEN 3140 en hebben we eveneens een vaste keurmeester voor het keuren van bouwliften- tandheugelliften – verreikers – hoogwerkers en graafmachines.

KEURING KLIMMATERIAAL

Bij bezoek aan U firma voor keuring van klimmateriaal geldt:
U verkrijgt ten aller tijden een inspectierapport met daarop aangegeven de materialen welke zijn goedgekeurd – afgekeurd of ter reparatie worden aangenomen. Het artikel krijgt indien goedgekeurd een artikelnummer en wordt zo nodig door ons gegraveerd en uiteraard voorzien van een inspectie stikker. Het nummer correspondeert met het door U later verkregen certificaat (kosten 15,00 euro).

KEURING KLEIN HANDGEREEDSCHAP

Naast klimmateriaal keuren we ook klein handgereedschap en kunt U ook val beveiligingsmateriaal bij de inspecteur inleveren deze worden door onze collega nagekeken en ook hiervan ontvangt U een uitgebreid keuringsrapport en indien in orde een nieuw certificaat.

INSPECTIE BOUWMATERIALEN

Wij adviseren om voor het volgende jaar een nieuwe afspraak te maken daar het vaak erg moeilijk is om alle materialen op een vooraf bepaalde datum op de zaak te hebben liggen. Veel van onze klanten geven dan ook voorkeur op het zelf maken van een vervolgafspraak circa 10 werkdagen voor daadwerkelijke inspectie.

OPSLAG BOUWMATERIALEN

Uiteraard hebben we verschillende klanten welke vrijwel nooit hun materiaal op de zaak compleet hebben daar diverse bussen ook storingsdienst draaien. Deze klanten leveren vaak de materialen bij de Steigerkoning BV af op vrijdagmiddag en halen deze zaterdagmiddag of indien mogelijk maandagochtend weer op zodat men weer een geheel jaar aan de gang kan.

ACTIE KEURING BOUWMATERIALEN

Let op: voor keuring en inspectie kent de Steigerkoning BV de eerste en de laatste twee maanden van het jaar een speciaal tarief van slechts 35,00 euro per uur.

Voorrijkosten

  • Regio 1 (tot 5km rondom Roosendaal) 25,00 euro
  • Regio 2 (tot 15km rondom Roosendaal) 45,00 euro
  • Regio 3 (tot 50km rondom Roosendaal) 60,00 euro