De Ladder- en Steigerkoning

Rolsteiger Tilburg

Bent u op zoek naar een bedrijf dat ervaren is in rolsteiger verkoop of verhuur? In Tilburg moet u dan bij Ladder en Steigerkoning zijn. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van verschillende soorten steigers en trappen. Wij kunnen altijd snel leveren, tegen een aantrekkelijke huurprijs. Bent u op zoek naar een stevige en veilige rolsteiger? Bij ons bent u in de omgeving van Tilburg voor een rolsteiger aan het juiste adres.

Verschillende soorten steigers

Bij Ladder en Steigerkoning vindt u verschillende soorten rolsteigers. Ze hebben allen één ding gemeen: ze zijn zeer gebruiksvriendelijk en voldoen aan alle geldende veiligheidscriteria. De steigers zijn van hoogwaardige materialen gemaakt zodat betrouwbaarheid, duurzaamheid en gebruiksgemak gegarandeerd zijn. Een rolsteiger kopen of huren bij Ladder en Steigerkoning is daarom altijd een goed idee. Het maakt werken op hoogte eenvoudig en veel veiliger dan met een traditionele steiger. De rolsteiger kan zowel makkelijk binnen en buiten gebruikt worden. De steiger in je eentje op- en afbouwen is ook erg makkelijk. Bij onze rolsteiger verhuur in Tilburg kunt u een rolsteiger huren voor een dag, maar ook voor een langere periode.

Verschillende hoogtes

Rolsteigers worden vaak gebruikt door schilders en bouwvakkers. Logisch ook, u kunt eenvoudig en veilig op hoogte werken. Bij Ladder en Steigerkoning vindt u rolsteigers in verschillende hoogtes, variërend van vier tot wel veertien meter hoog. De werkplatforms zijn ook in verschillende maten beschikbaar. Welke rolsteiger het meest geschikt is voor uw klus, ligt aan een aantal zaken. Hoe hoog moet u bijvoorbeeld werken? En wat zijn de werkzaamheden? Ons deskundige team helpt u graag als u een rolsteiger wilt huren bij onze rolsteiger verhuur in Tilburg maar nog twijfelt over welke het meest geschikt is.

De specialist

Ladder en Steigerkoning levert alles op het gebied van ladders, steigers en toebehoren. Van verkoop tot verhuur, van montage tot keuring. Door onze jarenlange ervaring kunt u altijd bij ons terecht voor vakkundig advies als u een rolsteiger wilt huren. Wij zijn dé specialist in rolsteiger verhuur in Tilburg, Rijen, Goirle en Berkel-Enschot. In deze omgeving hebben we een uitgebreide en tevreden klantenkring opgebouwd. Als specialist bieden wij onze rolsteigers aan tegen een aantrekkelijk huurtarief. Wilt u de rolsteiger huren voor een langere tijd? Dat is ook zeker mogelijk. We stellen dan een speciaal en scherp huurtarief samen. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen voor een scherpe offerte. Wij zijn u graag van dienst. Als u een rolsteiger wilt huren, bent u bij Ladder en Steigerkoning aan het juiste adres.