De Ladder- en Steigerkoning

Rolsteiger Dordrecht

Een goed adres voor rolsteiger verkoop en verhuur in Dordrecht, Zwijndrecht en Sliedrecht is Ladder en Steigerkoning. Als u op zoek bent naar een rolsteiger of ander steigermateriaal zijn wij de aangewezen specialist. Voor elke klus op hoogte hebben we wel een geschikte steiger in ons assortiment. Onze rolsteigers worden regelmatig gekeurd en voldoen allemaal aan de geldende veiligheidseisen. Zodat u veilig en zonder zorgen op hoogte kunt werken. Wij zijn niet voor niets de specialist in rolsteiger verhuur in Dordrecht.

Welk type rolsteiger

Er zijn steigers in allerlei soorten maten. Of u nu enkele meters boven de grond moet werken of op grote hoogte, er is altijd wel een geschikte steiger te vinden bij Ladder en Steigerkoning. Een van de meest favoriete steigers is de rolsteiger. De steigers zijn namelijk makkelijk in gebruik en veilig. U kunt op grote hoogte werken en uw steiger makkelijk verrijden. Daarnaast heeft de steiger een groot en stevig werkplatform waar u makkelijk op kunt werken. Weet u niet precies welk type rolsteiger het meest geschikt is voor uw klus? Laat u dan gerust adviseren door onze medewerkers van rolsteiger verhuur Ladder en Steigerkoning. In Dordrecht moet u bij ons zijn als u advies nodig hebt. Zodat u makkelijk en snel een steiger kunt huren en door kunt gaan met uw werkzaamheden.

Verhuur en montage

Naast rolsteiger verhuur in Dordrecht, kunt u ook bij ons terecht voor montage. Naast de vaak ingewikkelde stalen steigers, monteren we ook op aanvraag de systeem- en rolsteigers. Uiteraard houden we hierbij zoveel mogelijk rekening met uw wensen, bijvoorbeeld als het gaat om de werkhoogte. Omdat het vaak om vaste maten gaat, is het zeer belangrijk om bij de werkopname goed aan te geven welke werkzaamheden u met de steiger wil gaan uitvoeren. Zo kunnen wij u altijd goed van dienst zijn. En kunt u gegarandeerd doorgaan met uw werkzaamheden.

Rolsteiger huren?

Ladder en Steigerkoning levert alles op het gebied van ladders, steigers en toebehoren. Van verkoop tot verhuur, van montage tot keuring, u kunt bij ons terecht. Met onze rolsteiger verhuur in Dordrecht weet u zeker dat u makkelijk en veilig kunt werken. Als specialist bieden wij onze rolsteigers aan tegen een aantrekkelijk huurtarief. U kunt een steiger huren voor een dag, een week maar ook voor een langere tijd. Hoe langer u huurt, hoe voordeliger het is. Wij maken graag een overzichtelijke offerte voor u. Als u een rolsteiger wilt huren bent u bij Ladder en Steigerkoning aan het juiste adres. Wij staan graag voor u klaar.