De Ladder- en Steigerkoning

Steiger huren Rotterdam

Als u een steiger wilt huren in Rotterdam, dan bent u bij Ladder en Steigerkoning aan het goede adres. Onze specialisatie is namelijk het verhuren van verschillende soorten steigers, ladders en trappen. Wij leveren altijd snel, en ook nog eens tegen een scherpe prijs. Een steiger huren in Rotterdam, Barendrecht en Ridderkerk kunt u het beste doen bij een vertrouwd adres zoals Ladder en Steigerkoning. Bij ons vindt u service, klantvriendelijkheid en deskundigheid. Als u hoogte moet werken, staan wij graag voor u klaar.

Verschillende soorten steigers

Van een gevelsteiger tot een rolsteiger, steigers zijn er in allerlei soorten en maten. Ook bij Ladder en Steigerkoning is het assortiment groot. Onze steigers hebben allemaal een ding gemeen: ze zijn gebruiksvriendelijk en voldoen aan alle veiligheidscriteria zodat u altijd veilig op hoogte kunt werken. De steigers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zodat betrouwbaarheid, duurzaamheid en gebruiksgemak altijd gegarandeerd zijn. Een steiger huren in Rotterdam bij Ladder en Steigerkoning is daarom de meest verstandige keuze. Werken op hoogte is zo een stuk eenvoudiger geworden. Het is ook eenvoudig om de steiger zelf op te bouwen en weer af te breken. Mocht u daar toch hulp bij willen hebben, dan kunt u ook bij ons terecht voor montage. De steigers zijn voordelig te huren. U kunt een steiger huren in Rotterdam voor een dag of een week, maar ook voor een langere periode.

Verschillende hoogtes

Steigers worden vaak gebruikt door schilders, bouwvakkers en klusjesmannen. Kortom, mensen die vaak op hoogte moeten werken. Bij Ladder en Steigerkoning vindt u steigers in verschillende hoogtes. De steigers zijn in meerdere uitvoeringen beschikbaar. Welke steiger het meest geschikt is voor uw klus, ligt aan een aantal zaken. Hoe hoog moet u werken? En wat zijn de werkzaamheden? Ons deskundig team helpt u graag als u een steiger wilt huren in Rotterdam maar nog twijfelt over welke het meest geschikt is.

De specialist

Ladder en Steigerkoning levert alles op het gebied van ladders, steigers en toebehoren. Van verkoop tot verhuur, van montage tot keuring. Door onze jarenlange ervaring kunt u altijd bij ons terecht voor vakkundig advies als u een steiger wilt huren of vaak op hoogte moet werken. Als specialist bieden wij onze steigers aan tegen een aantrekkelijk huurtarief. Wilt u de steiger huren voor een langere tijd? Dat is ook zeker mogelijk. We stellen dan een speciaal huurtarief samen. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen voor een scherpe offerte. Als u een steiger wilt huren in Rotterdam, bent u bij Ladder en Steigerkoning aan het juiste adres.

Let op! Wij zijn van maandag 22 juli t/m zaterdag 10 augustus enkel geopend van 07.30 t/m 12.00 uur.

In deze periode kunnen wij geen montages en demontages verzorgen.

U kunt in deze periode enkel afhalen en retourneren.

Uiteraard kunt u wel gewoon uw bestellingen plaatsen via onze webshop, de bezorging daarvan gaat ook in de vakantieperiode gewoon door.