De Ladder- en Steigerkoning

Rolsteiger kopen Dordrecht

Als u een rolsteiger wilt kopen in Dordrecht, dan bent u bij Ladder en Steigerkoning aan het goede adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van verschillende soorten steigers, ladders en trappen. Wij kunnen altijd snel leveren en ook nog eens tegen een aantrekkelijke prijs. Bent u op zoek naar een stevige en veilige rolsteiger die u kunt kopen in de buurt van Dordrecht, Zwijndrecht of Sliedrecht? Dan is Ladder en Steigerkoning de specialist waar u altijd terecht kan.

Verschillende soorten steigers

Steigers heb je in allerlei soorten en maten. Ook bij Ladder en Steigerkoning is het assortiment groot. Onze steigers hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn zeer gebruiksvriendelijk en voldoen aan alle veiligheidscriteria zodat u altijd veilig op hoogte kunt werken. De steigers zijn van hoogwaardige materialen gemaakt zodat betrouwbaarheid, duurzaamheid en gebruiksgemak altijd gegarandeerd zijn. Een rolsteiger kopen in Dordrecht bij Ladder en Steigerkoning is daarom altijd een goed idee. Het maakt werken op hoogte eenvoudiger en veel veiliger dan met een traditionele steiger. De rolsteiger kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het is ook eenvoudig om de steiger in je eentje op te bouwen en weer af te breken.

Verschillende hoogtes

Rolsteigers worden vaak gebruikt door schilders, bouwvakkers en klusjesmannen. Deze beroepsgroepen moet dan ook vaak op hoogte werken. Bij Ladder en Steigerkoning vindt u rolsteigers in verschillende hoogtes, variërend van vier tot wel veertien meter. De steigers zijn in meerdere uitvoeringen beschikbaar. Welke rolsteiger het meest geschikt is voor uw klus, ligt aan een aantal zaken. Hoe hoog moet u werken? Wat zijn de werkzaamheden? Ons deskundig team helpt u graag als u een rolsteiger wilt kopen in Dordrecht maar nog twijfelt over welke het meest geschikt is.

De specialist

Ladder en Steigerkoning levert alles op het gebied van ladders, steigers en toebehoren. Van verkoop tot verhuur, van montage tot keuring. Door onze jarenlange ervaring kunt u altijd bij ons terecht voor vakkundig advies als u een rolsteiger wilt kopen. In Dordrecht hebben we een uitgebreide klantenkring opgebouwd. Als specialist bieden wij onze rolsteigers aan tegen een aantrekkelijke prijzen.