De Ladder- en Steigerkoning

Steiger huren Bergen op Zoom

Een steiger huren in Bergen op Zoom, Halsteren of Hoogerheide kan bij Ladder en Steigerkoning. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de verhuur van verschillende soorten steigers. Als u vaak op hoogte moet werken, is een steiger huren misschien wel vaak nodig. Dan is Ladder en Steigerkoning een vertrouwd adres waar u altijd terecht kunt. Niet alleen voor het huren van een steiger, maar ook voor het geven van advies staan we altijd voor u klaar. Als u een steiger wilt huren in Bergen op Zoom of omgeving, dan staan wij graag voor u klaar.

Steigermateriaal

Veel bouwvakkers en aannemers hebben steigermateriaal in hun garage of opslagplaats staan. Toch komt het regelmatig voor dat u project tegenkomt waarbij u ander steigermateriaal nodig hebt. Aanschaffen is direct weer een grote kostenpost, huren kan een betere oplossing zijn. Dan komt Ladder en Steigerkoning om de hoek kijken. Wij verhuren allerlei soorten steigers die voldoen aan de veiligheidseisen. Daarnaast worden ze regelmatig gekeurd door ons. En ook niet onbelangrijk: als u een steiger gaat huren in Roosendaal, bent u ook nog eens duurzaam bezig.

Verschillende soorten en maten

Van een rolsteiger tot een gevelsteiger, er zijn verschillende soorten steigers. Maar welke is nu geschikt voor uw klus? Weet u niet zeker met welke steiger u het meest efficiënt kunt werken? Vraag het dan gerust aan ons deskundige team. Zij helpen u graag verder en weten precies welke steiger geschikt is voor welke klus. Een steiger is een tijdelijke stellage die ondersteuning biedt aan de oorspronkelijke structuur waaraan u werkt. Steigers worden gebruikt als platform om de bouwwerkzaamheden veilig en efficiënt uit te kunnen voeren. De steigers die u huurt bij Ladder en Steigerkoning zijn allemaal van hoogwaardige materialen gemaakt. De stellage is stabiel en sterk, zodat u, uw werknemers en uw bouwmateriaal op veilige manier ondersteund worden.

De specialist

Ladder en Steigerkoning levert alles op het gebied van ladders, steigers en toebehoren. Van verkoop tot verhuur, van montage tot keuring. Door onze jarenlange ervaring kunt u altijd bij ons terecht voor vakkundig advies als u een steiger wilt huren. In Bergen op Zoom zijn wij al jarenlang de specialist. Wilt u de rolsteiger huren voor een langere tijd? Dat is ook zeker mogelijk. Wij stellen graag een scherpe offerte voor u op. Wij zijn u graag van dienst. Als u een steiger wilt huren in Bergen op Zoom, bent u bij Ladder en Steigerkoning aan het juiste adres.

Let op! Wij zijn van maandag 22 juli t/m zaterdag 10 augustus enkel geopend van 07.30 t/m 12.00 uur.

In deze periode kunnen wij geen montages en demontages verzorgen.

U kunt in deze periode enkel afhalen en retourneren.

Uiteraard kunt u wel gewoon uw bestellingen plaatsen via onze webshop, de bezorging daarvan gaat ook in de vakantieperiode gewoon door.