Directe oplossing voor uw klimproblemen
Heeft u vragen ? bel ons direct 0165-561424 of mail naar info@ladderensteigerkoning.nl
  • kundig advies

  • Jarenlange ervaring

  • Ruim assortiment

  • occasion en nieuw

Welkom

Welkom bij de Steigerkoning! Wij leveren alles op het gebied van ladders en steigers en toebehoren. Van verkoop tot verhuur, van montage tot keuring. En door onze jarenlange ervaring zeker ook voor kundig advies! Op deze website kunt u ons assortiment bekijken, en ook gelijk bestellen. Indien u een afspraak wilt maken voor een keuring of montage kunt dit ook via de website doorgeven.

 

Wilt u een steiger huren? De Steigerkoning BV heeft een groot scala van steigers, hoogwerkers en ladders waardoor we onze klanten door geheel Nederland tegen een scherpe prijs op de gevraagde werkhoogte kunnen krijgen. Zo is een ladder huren geen enkel probleem bij de Steigerkoning.
Naast een ladder huren kun je bij ons terecht wanneer een systeem steiger niet tussen een gevel past of niet voldoende kan worden uitgebouwd slijpen we de steiger op maat en bouwen we eventueel met behulp van aluminium tralieliggers de door U aangevraagde uitbouw. Kortom niets gaat ons te ver en zeker niet te hoog – Na het plaatsen van de steiger wordt de check list doorgenomen met de plaatselijke uitvoerder en wordt de scaft-tag na akkoord aan de steiger bevestigd.

 

Naast de velen oplossingen op hoogte heeft de Steigerkoning BV ook diversen liften welke tegen of langs de steiger worden geplaatst. Daar de Ladderkoning voorganger van de Steigerkoning BV al ruim dertig jaar bestaat heeft zij ook haar taak om de klanten te helpen welke een gehel bouw uit gaan zetten (metselprofielen) en alles wat daaraan vasthangt. Immers waren er voorheen geen grote verhuurshops en is deze service ook nog steeds gericht op onze regionale klanten.

 

Indien u producten wilt huren u kunt uw bestelling al wel via de site doorgeven, maar wij kunnen deze pas in behandeling nemen na ontvangst KvK en/of ID-kaart, en een bankafschrift van max. 2 weken oud. Dit moeten wij helaas doen om frauduleuze activiteiten te voorkomen. De bestelling geeft een indicatie van de kosten, maar is nog exclusief eventuele transportkosten. Na uw bestelling nemen wij snel contact met u op om de details te bespreken.

 

Steiger huren

Steiger huren? Wij hebben al jarenlange ervaring op het gebied van steiger verhuur. Wij kunnen deze ervaring inzetten om u te helpen iedere klus op hoogte aan te kunnen. Het huren van een steiger is bij de Steigerkoning BV een makkelijke en betaalbare oplossing.

 

Het is mogelijk om de juiste steiger specifiek voor elke klus op hoogte te selecteren. de Steigerkoning BV is al jaren lang gespecialiseerd in het selecteren van de benodigde steiger. Wij beschikken over de volgende steigers:

  • Rolsteigers
  • Gevelsteigers
  • Steiger materiaal
  • Staalsteiger materiaal

*Eventueel kunt u onze rolsteigers compleet met aanhanger afhalen. Indien u een aanhanger erbij wilt, vermeld dit dan bij de opmerkingen.

 

Elke klus op hoogte heeft een eigen specifieke steiger en aanpak nodig. Met onze ervaring op het gebied van steiger verhuur zijn wij u graag van dienst. Wij gaan graag vrijblijvend een gesprek met u aan om te kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij adviseren u over de juiste steiger, aanpak en accessoires van onze steigers.

 

Dus, steiger huren voor uw klus? Neem dan snel contact met ons op.

 

Steiger huren