De Ladder- en Steigerkoning

Metselsteiger huren met montage

Wanneer u op zoek bent naar een metselsteiger die u wilt laten monteren, dan kunt u onderstaande offerte aanvraag invullen.

Offerte aanvragen
  Soort werkzaamheden:

  Tube-Lock stalen steiger

  Voor de metselsteiger maken we veelal gebruik van de Tube-lock stalen steiger.
  Deze steiger kunnen we volledig naar wens afstellen doordat de vloerhoogte exact kan worden afgesteld op de wens van de opdrachtgever of hoe het werk dit vereist. De staander kunnen we wegzetten waar er ruimte is. Dit is een groot voordeel ten opzichte van systeem steigers, waar men meer maat gebonden is. Wanneer de steiger zwaarder zal worden belast zullen de krachten opgevangen dienen te worden. Dit geldt ook wanner staanders verder uit elkaar gezet worden of zelfs hangend zijn geconstrueerd.

  Kortom, met de stalen tube lock steiger kan men alles maken, maar is kennis van de constructie wel een must om veilig te kunnen werken. Daarom werken we uitsluitend met gecertificeerde en ruim ervaren monteurs.

  Layher Allround steiger

  De Layher Allround steiger (stalen buis met rozetten) is wel een systeemsteiger en bouwt zeker voor de minder ervaren monteurs veel sneller op. Wij zetter de Layher Allround vooral in als we de steiger in een ronde vorm moeten zetten. Denk daarbij aan plaatsen rondom silo’s in de industriële sector, molens of industriële schoorstenen. Stalen steigers worden over het algemeen ingezet in lastige situaties of wanneer de steiger zwaarder belast moet kunnen worden.

  Prijzen

  Wij verhuren de metselsteigers voor minimale periodes van 30 dagen. Deze steigers hebben een relatief lage huurprijs per vierkante meter, maar doordat de stalen steiger zwaarder is dan de aluminimum variant liggen de prijzen van het transport en de opbouw hoger. Over een langere huurperiode bent u daardoor voordeliger uit. Vraag een offerte aan om de exacte huurprijs in uw situatie te berekenen.

  Extra voordelen

  Vanwege de 3-planks en zelfs 4 planks kortelingen is pointeren met dit materiaal geen enkel probleem. Hiermee kunnen we altijd de juiste afstand tot het werk bewerkstelligen. Ook wordt er steeds vaker gekozen voor de externe trappentorens tegen de werksteiger. Deze maken de toetreding tot de steiger erg makkelijk en past geheel binnen het Covid beleid van de regering.