De Ladder- en Steigerkoning

Gevelsteiger huren met montage

Wanneer u op zoek bent naar een gevelsteiger die u wilt laten monteren, dan kunt u onderstaande offerte aanvraag invullen.

Offerte aanvragen  Soort werkzaamheden:

  Let op: wij hanteren een werkgebied van een straal 40 km vanaf Roosendaal.
  Daarbuiten rekenen wij een toelage per rit van minimaal € 75,00.

  Licht gewicht

  De aluminium gevelsteigers hebben een bijzonder licht eigen gewicht en kunnen hierdoor makkelijk door onze mensen naar de juiste locatie worden gelopen. Ook het optrekken van de steiger gaat over het algemeen altijd zonder kraan, middels een hijstouw. Dit bespaart dan ook de kosten van de kraan en machinist. Door het lichte gewicht is deze steiger echter niet geschikt om zwaar te belasten. Men kan hier dan ook niet met een kruiwagen door de frames rijden.

  Verschillende werkhoogtes

  De aluminium gevelsteigers hebben een breedte van 75 cm waardoor deze steiger uitermate geschikt is voor kleine renovaties zoals: het schilderen van kozijnen of de gehele gevel, voegwerkzaamheden en dakwerkzaamheden. Eventueel is de breedte van de steiger uit te breiden middels consoles van 30 cm. Hiermee kan men verder uit de gevel gaan staan om obstakels als luifels of bakken van rolluiken te vermijden en vervolgens weer naar binnen te bouwen waardoor de ideale afstand tot de gevel wordt gecreëerd (max 15 cm).

  In de hoogte hebben de aluminium gevelsteigers iedere twee meter een werkslag, dus op 200, 400, 600 cm, enzovoorts. Door de constructie te starten met een meterframe worden er werkhoogtes van 100, 300, 500 cm, enzovoorts gecreëerd. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van 280 cm frames. Deze zijn ideaal om onder kozijnen te plaatsen, zodat deze open kunnen om bijvoorbeeld te schilderen.

  Regen- en vorstproof

  De gevelsteigers worden vaak gebruikt voor schilder of voegwerkzaamheden. Bij deze werkzaamheden is het echter belangrijk dat de gevel voor geruime periode (twee weken of langer) beschermd is tegen regen en vorst. Met name in de winter is het dan ook raadzaam om de gevelsteiger te voorzien van een overkapping en windreductiegaas.

  Dakrandbeveiliging

  De aluminium gevelsteiger wordt ook vaak gebruikt wanneer onze aluminium dakrandbeveiliging geen oplossing biedt. Wanneer de steiger dient als dakrandbeveiliging trekken we deze op tot de dakrand met een extra meter leuningsegment om te zorgen voor een adequate dakrandbeveiliging.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor de mogelijkheden.
  Ons werkgebied voor de gevelsteiger is 40 kilometer vanaf Roosendaal, daarbuiten rekenen wij een toelage per rit van minimaal € 75,-