Directe oplossing voor uw klimproblemen
Heeft u vragen ? bel ons direct 0165-561424 of mail naar info@ladderensteigerkoning.nl
  • kundig advies

  • Jarenlange ervaring

  • Ruim assortiment

  • occasion en nieuw

Welkom

Welkom bij de Steigerkoning! Wij leveren alles op het gebied van ladders en steigers en toebehoren. Van verkoop tot verhuur, van montage tot keuring. En door onze jarenlange ervaring zeker ook voor kundig advies! Op deze website kunt u ons assortiment bekijken, en ook gelijk bestellen. Indien u een afspraak wilt maken voor een keuring of montage kunt dit ook via de website doorgeven.

 

Wilt u een stofvrij werken? Dat kan bij de Steigerkoning BV! De Steigerkoning BV heeft een groot scala van steigers, hoogwerkers en ladders waardoor we onze klanten door geheel Nederland tegen een scherpe prijs op de gevraagde werkhoogte kunnen krijgen. Zo is een ladder huren geen enkel probleem bij de Steigerkoning.

 

Naast een ladder huren kun je bij ons terecht wanneer een systeem steiger niet tussen een gevel past of niet voldoende kan worden uitgebouwd slijpen we de steiger op maat en bouwen we eventueel met behulp van aluminium tralieliggers de door U aangevraagde uitbouw. Kortom niets gaat ons te ver en zeker niet te hoog – Na het plaatsen van de steiger wordt de check list doorgenomen met de plaatselijke uitvoerder en wordt de scaft-tag na akkoord aan de steiger bevestigd.

 

Naast de velen oplossingen op hoogte heeft de Steigerkoning BV ook diversen liften welke tegen of langs de steiger worden geplaatst. Daar de Ladderkoning voorganger van de Steigerkoning BV al ruim dertig jaar bestaat heeft zij ook haar taak om de klanten te helpen welke een gehel bouw uit gaan zetten (metselprofielen) en alles wat daaraan vasthangt. Immers waren er voorheen geen grote verhuurshops en is deze service ook nog steeds gericht op onze regionale klanten.

 

Stofvrij werken

Wilt u stofvrij werken? Dan is een stof-/ waterzuiger dé oplossing voor u! Als u druk aan het werk bent is het erg onhandig als het stof uw werk vertraagd. Ook als u bezig bent met schilder praktijken is het fijn als de omgeving waarin u werkt stofvrij is. Dus wilt u stofvrij werken? Lees dan verder

 

Omdat u de machines misschien maar één of twee keer per jaar nodig heeft, is het vaak niet rendabel om dure machines aan te schaffen. In het geval van calamiteiten bijvoorbeeld overstromingen of onverwachte vlekken op uw vloerbedekking bent u ook niet vaak in staat om snel aan een machine te kopen. Daarom is het een goede oplossing om een machine te huren!

 

De Steigerkoning BV helpt u daar graag aan. Wij zijn het perfecte bedrijf voor het huren van allerlei soorten schoonmaakmachines. Wij verhuren onze schoonmaakmachines aan zowel bedrijven als particulieren.

 

Dus wilt u stofvrij werken en heeft u interesse in een schoonmaakmachine? Neem dan snel contact met ons op.

 

stofvrij werken