Directe oplossing voor uw klimproblemen
Heeft u vragen ? bel ons direct 0165-561424 of mail naar info@ladderensteigerkoning.nl
  • kundig advies

  • Jarenlange ervaring

  • Ruim assortiment

  • occasion en nieuw

Welkom

Welkom bij de Steigerkoning! Wij leveren alles op het gebied van ladders en steigers en toebehoren. Van verkoop tot verhuur, van montage tot keuring. En door onze jarenlange ervaring zeker ook voor kundig advies! Op deze website kunt u ons assortiment bekijken, en ook gelijk bestellen. Indien u een afspraak wilt maken voor een keuring of montage kunt dit ook via de website doorgeven.

 

Montage en demontage steigers? De Steigerkoning BV heeft een groot scala van steigers, hoogwerkers en ladders waardoor we onze klanten door geheel Nederland tegen een scherpe prijs op de gevraagde werkhoogte kunnen krijgen. Zo is een ladder huren geen enkel probleem bij de Steigerkoning. Naast een ladder huren kun je bij ons terecht wanneer een systeem steiger niet tussen een gevel past of niet voldoende kan worden uitgebouwd slijpen we de steiger op maat en bouwen we eventueel met behulp van aluminium tralieliggers de door U aangevraagde uitbouw.

 

Montages

Wanneer er geen tijd is, of het werk specialisme met zich meebrengt kunt u altijd een beroep doen op de ervaring van ons bedrijf. Wij verhelpen voor u het gehele klimprobleem, en verzorgen ook het transport van de materialen van en naar de bouwplaats.Wel dient u voor een goede indicatie van de kosten tijdig contact met onze planning op te nemen, daar er eerst een werkopname ter plaatse gedaan moet worden. Deze wordt vervolgens bekeken en hiervan verkrijgt u een uitgewerkte vrijblijvende offerte met daarin kosten voor huur, transport, montage en demontage.

 

Montage en demontage steigers

Wij verzorgen in hoofdzaak de montage en demontage van:

  • Aluminium gevelsteiger
  • Aluminium rolsteiger
  • Aluminium hangbruggen
  • Aluminium dakrandbeveiliging
  • Stalen steigers en bouwliften

 

Dit doen wij ook!

Naast de vaak ingewikkelde stalen steigers – monteren we ook op aanvraag de systeem en rolsteigers. Uiteraard wordt hierbij de vloerhoogte zo mogelijk aangepast naar de wens van de klant – daar het hier veelal vaste maten betreft is het zeer belangrijk om bij de werkopname goed aan te geven welke werkzaamheden men met de steiger wil gaan doen.

 

Ook mogelijk

Uiteraard kunnen ook de systeemsteigers deels worden uitgebouwd maar nooit in die maten als dat met stalen steiger mogelijk is. We kennen onder andere bij de aluminium gevelsteiger een uitbouw met konsoles met 30 cm en bij de rol of snelbouwsteigers de uitbouwconsoles van 150 cm – veelal gebruikt voor werkzaamheden te verrichten aan een dakkappel.

 

Dus, montage en demontage steigers? Neem snel contact met ons op!

 

montage en demontage steigers