Directe oplossing voor uw klimproblemen
Heeft u vragen ? bel ons direct 0165-561424 of mail naar info@ladderensteigerkoning.nl
  • kundig advies

  • Jarenlange ervaring

  • Ruim assortiment

  • occasion en nieuw

Welkom

Welkom bij de Steigerkoning! Wij leveren alles op het gebied van ladders en steigers en toebehoren. Van verkoop tot verhuur, van montage tot keuring. En door onze jarenlange ervaring zeker ook voor kundig advies! Op deze website kunt u ons assortiment bekijken, en ook gelijk bestellen. Indien u een afspraak wilt maken voor een keuring of montage kunt dit ook via de website doorgeven.

Keuren handgereedschap Tilburg? De Steigerkoning BV heeft een groot scala van steigers, hoogwerkers en ladders waardoor we onze klanten door geheel Nederland tegen een scherpe prijs op de gevraagde werkhoogte kunnen krijgen. Zo is een ladder huren geen enkel probleem bij de Steigerkoning.

Naast een ladder huren kun je bij ons terecht wanneer een systeem steiger niet tussen een gevel past of niet voldoende kan worden uitgebouwd slijpen we de steiger op maat en bouwen we eventueel met behulp van aluminium tralieliggers de door U aangevraagde uitbouw. Kortom niets gaat ons te ver en zeker niet te hoog – Na het plaatsen van de steiger wordt de check list doorgenomen met de plaatselijke uitvoerder en wordt de scaft-tag na akkoord aan de steiger bevestigd.

Keuren handgereedschap Tilburg

Steigers keuren en inspectie
De Ladder en steigerkoning Bv keurt reeds jaren trappen en ladders conform NEN 2484 / EN 131 maar ook systeemsteigers en rolsteigers conform NEN 1298 / EN 1004. We verzorgen jaarlijks de keuringen op locatie of op ons bedrijf wanneer de klant dit wenst. Sinds 2013 keuren we ook klein handgereedschap conform NEN 3140 en hebben we eveneens een vaste keurmeester voor het keuren van bouwliften- tandheugelliften – verreikers – hoogwerkers en graafmachines.

Keuring klimmateriaal
Bij bezoek aan U firma voor keuring van klimmateriaal geldt:
U verkrijgt ten aller tijden een inspectierapport met daarop aangegeven de materialen welke zijn goedgekeurd – afgekeurd of ter reparatie worden aangenomen. Het artikel krijgt indien goedgekeurd een artikelnummer en wordt zo nodig door ons gegraveerd en uiteraard voorzien van een inspectie stikker. Het nummer correspondeert met het door U later verkregen certificaat.

Keuren handgereedschap
Naast klimmateriaal keuren we ook klein handgereedschap en kunt U ook val beveiligingsmateriaal bij de inspecteur inleveren deze worden door onze collega nagekeken en ook hiervan ontvangt U een uitgebreid keuringsrapport en indien in orde een nieuw certificaat.

Advies
Advies over steigers keuren? Wij adviseren om voor het volgende jaar een nieuwe afspraak te maken daar het vaak erg moeilijk is om alle materialen op een vooraf bepaalde datum op de zaak te hebben liggen. Veel van onze klanten geven dan ook voorkeur op het zelf maken van een vervolgafspraak circa 10 werkdagen voor daadwerkelijke inspectie.

Ook mogelijk
Uiteraard hebben we verschillende klanten welke vrijwel nooit hun materiaal op de zaak kompleet hebben daar diversen bussen ook storingsdienst draaien. Deze klanten leveren vaak de materialen bij de Steigerkoning BV af op vrijdagmiddag en halen deze zaterdagmiddag of indien mogelijk maandagochtend weer op zodat men weer een geheel jaar aan de gang kan.

Actie
Let op: Voor keuring en inspectie kent de Steigerkoning BV de eerste en de laatste twee maanden van het jaar een speciaal tarief van slechts 35,00 euro per uur.

Voorrijkosten

  • Regio 1 (tot 5km) 25,00 euro
  • Regio 2 (tot 15km) 45,00 euro
  • Regio 3 (tot 50km) 60,00 euro

Keuren handgereedschap Tilburg? Neem snel contact met ons op!

elektrisch-gereedschap.jpg (590×354)