Directe oplossing voor uw klimproblemen
Heeft u vragen ? bel ons direct 0165-561424 of mail naar info@ladderensteigerkoning.nl
  • kundig advies

  • Jarenlange ervaring

  • Ruim assortiment

  • occasion en nieuw

Welkom

Welkom bij de Steigerkoning! Wij leveren alles op het gebied van ladders en steigers en toebehoren. Van verkoop tot verhuur, van montage tot keuring. En door onze jarenlange ervaring zeker ook voor kundig advies! Op deze website kunt u ons assortiment bekijken, en ook gelijk bestellen. Indien u een afspraak wilt maken voor een keuring of montage kunt dit ook via de website doorgeven.

Wilt u een Hangbrug huren Rotterdam? De Steigerkoning BV heeft een groot scala van steigers, hoogwerkers en ladders waardoor we onze klanten door geheel Nederland tegen een scherpe prijs op de gevraagde werkhoogte kunnen krijgen. Zo is een Hangbrug huren geen enkel probleem bij de Steigerkoning.

Naast een ladder huren kun je bij ons terecht wanneer een systeem steiger niet tussen een gevel past of niet voldoende kan worden uitgebouwd slijpen we de steiger op maat en bouwen we eventueel met behulp van aluminium tralieliggers de door U aangevraagde uitbouw. Kortom niets gaat ons te ver en zeker niet te hoog – Na het plaatsen van de steiger wordt de check list doorgenomen met de plaatselijke uitvoerder en wordt de scaft-tag na akkoord aan de steiger bevestigd.

Naast de velen oplossingen op hoogte heeft de Steigerkoning BV ook diversen liften welke tegen of langs de steiger worden geplaatst. Daar de Ladderkoning voorganger van de Steigerkoning BV al ruim dertig jaar bestaat heeft zij ook haar taak om de klanten te helpen welke een gehel bouw uit gaan zetten (metselprofielen) en alles wat daaraan vasthangt. Immers waren er voorheen geen grote verhuurshops en is deze service ook nog steeds gericht op onze regionale klanten.

Hangbrug huren Rotterdam

Hangbrug huren Rotterdam? Als u onderhoudswerkzaamheden aan grote gevel oppervlaktes moet uitvoeren is een hangbruginstallatie de ideale oplossing voor u! Bij dit soort werkzaamheden is namelijk vaak een grote variatie aan hoogte verschillen aan de orde. De hangbrug en de ophanging is eenvoudig aan te passen aan bijna iedere bebouwsituatie door het modulaire systeem.

De hangbrug is goed toe te passen in situaties waar een gebouw niet zomaar ontruimd kan worden zoals bij een appartementen complex of een kantoorpand. Dit komt doordat een hangbruginstallatie weinig overlast oplevert voor de bewoners en gebruikers van het pand. Uw werkzaamheden kunt u zeer efficiënt uitvoeren door het grote bereik, zowel verticaal als horizontaal.

Huur hangbruggen? Samen met u bepalen wij de optimale samenstelling van de onderdelen. De lengte van het werkplatform en de gewenste nuttige werklast worden op elkaar afgestemd afhankelijk van de werkzaamheden. Een ophangconstructie wordt samengesteld.

Heeft u interesse in hangbruginstallaties? Neem dan snel contact met ons op.

huur hangbruggen