Directe oplossing voor uw klimproblemen
Heeft u vragen ? bel ons direct 0165-561424 of mail naar info@ladderensteigerkoning.nl
  • kundig advies

  • Jarenlange ervaring

  • Ruim assortiment

  • occasion en nieuw

Welkom

Welkom bij de Steigerkoning! Wij leveren alles op het gebied van ladders en steigers en toebehoren. Van verkoop tot verhuur, van montage tot keuring. En door onze jarenlange ervaring zeker ook voor kundig advies! Op deze website kunt u ons assortiment bekijken, en ook gelijk bestellen. Indien u een afspraak wilt maken voor een keuring of montage kunt dit ook via de website doorgeven.

Wilt u een doorwerksteiger Tilburg? Dat kan bij de Steigerkoning BV! De Steigerkoning BV heeft een groot scala van steigers, hoogwerkers, ladders en toebehoren waardoor we onze klanten door geheel Nederland tegen een scherpe prijs op de gevraagde werkhoogte kunnen krijgen. Zo is een ladder huren geen enkel probleem bij de Steigerkoning.

Naast een ladder huren kun je bij ons terecht wanneer een systeem steiger niet tussen een gevel past of niet voldoende kan worden uitgebouwd slijpen we de steiger op maat en bouwen we eventueel met behulp van aluminium tralieliggers de door U aangevraagde uitbouw. Kortom niets gaat ons te ver en zeker niet te hoog – Na het plaatsen van de steiger wordt de check list doorgenomen met de plaatselijke uitvoerder en wordt de scaft-tag na akkoord aan de steiger bevestigd.

Naast de velen oplossingen op hoogte heeft de Steigerkoning BV ook diversen liften welke tegen of langs de steiger worden geplaatst. Daar de Ladderkoning voorganger van de Steigerkoning BV al ruim dertig jaar bestaat heeft zij ook haar taak om de klanten te helpen welke een gehel bouw uit gaan zetten (metselprofielen) en alles wat daaraan vasthangt. Immers waren er voorheen geen grote verhuurshops en is deze service ook nog steeds gericht op onze regionale klanten.

Doorwerksteiger Tilburg

Insealen steigers met steigerkrimpfolie

Insealen steigers? De 4.00 x 25 meter is vlamonderhoudend certificaat DIN4102B1, op aanvraag verkrijgbaar. De Steigerkrimpfolie zijn te leveren in volgende afmetingen: 3.00 x 50 meter 4.00 x 25 meter 5.00 x 25 meter 6.00 x 25 meter LDPE FOLIE, A1 materiaal, biaxiaal krimpend 40/60, 3% UV gestabiliseerd. Elk rol gevouwen, met kartonnen kern binnen Ø 50mm. Omverpakt in PE folie voorzien van neutrale Cover sticker, 4 talen EAN-code.

Doorwerksteiger Tilburg? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of kijk in onze web shop!

insealen steigers