Directe oplossing voor uw klimproblemen
Heeft u vragen ? bel ons direct 0165-561424 of mail naar info@ladderensteigerkoning.nl
  • kundig advies

  • Jarenlange ervaring

  • Ruim assortiment

  • occasion en nieuw

Welkom

Welkom bij de Steigerkoning! Wij leveren alles op het gebied van ladders en steigers en toebehoren. Van verkoop tot verhuur, van montage tot keuring. En door onze jarenlange ervaring zeker ook voor kundig advies! Op deze website kunt u ons assortiment bekijken, en ook gelijk bestellen. Indien u een afspraak wilt maken voor een keuring of montage kunt dit ook via de website doorgeven.

 

Wilt u een bus huren? De Steigerkoning BV heeft een groot scala van steigers, hoogwerkers, ladders en toebehoren waardoor we onze klanten door geheel Nederland tegen een scherpe prijs op de gevraagde werkhoogte kunnen krijgen. Zo is een ladder huren geen enkel probleem bij de Steigerkoning.

 

Naast een ladder huren kun je bij ons terecht wanneer een systeem steiger niet tussen een gevel past of niet voldoende kan worden uitgebouwd slijpen we de steiger op maat en bouwen we eventueel met behulp van aluminium tralieliggers de door U aangevraagde uitbouw. Kortom niets gaat ons te ver en zeker niet te hoog – Na het plaatsen van de steiger wordt de check list doorgenomen met de plaatselijke uitvoerder en wordt de scaft-tag na akkoord aan de steiger bevestigd.

 

Naast de velen oplossingen op hoogte heeft de Steigerkoning BV ook diversen liften welke tegen of langs de steiger worden geplaatst. Daar de Ladderkoning voorganger van de Steigerkoning BV al ruim dertig jaar bestaat heeft zij ook haar taak om de klanten te helpen welke een gehel bouw uit gaan zetten (metselprofielen) en alles wat daaraan vasthangt. Immers waren er voorheen geen grote verhuurshops en is deze service ook nog steeds gericht op onze regionale klanten.

 

Indien u producten wilt huren u kunt uw bestelling al wel via de site doorgeven, maar wij kunnen deze pas in behandeling nemen na ontvangst KvK en/of ID-kaart, en een bankafschrift van max. 2 weken oud. Dit moeten wij helaas doen om frauduleuze activiteiten te voorkomen. De bestelling geeft een indicatie van de kosten, maar is nog exclusief eventuele transportkosten. Na uw bestelling nemen wij snel contact met u op om de details te bespreken.

 

Bus huren

Wilt u een bus huren? Een bestelbus kan handig van pas komen als u bijvoorbeeld gaat verhuizen, of bij andere gelegenheden waarbij de kofferbak van uw auto te klein is. Een bestelbus die één of meer dagen tot uw beschikking staat is dan meer dan welkom. Ook voor bedrijven kan een bestelbus huren erg handig zijn, zodat u niet zelf een bus hoeft aan te schaffen. Als u zelf een bestelbus aan zou moeten schaffen zouden de nadelen niet opwegen tegen de voordelen. Ook kan het zou zijn dat u een order in een ander deel van het land heeft waarbij u uw eigen bus niet kunt inzetten.

 

Bestelbus Iveco Turbo Daily 11 kuub

Artikelnummer: Bestelbus Iveco Turbo Daily 11 kuub

Bestelbus Iveco Turbo Daily 11 kuubBoven de aangegeven vrije km (100 km): 0,15 per km. Bus is uitgevoerd met imperial en trekhaak / trekvernogen 3200 kg. Prijzen zijn exclusief brandstof.

Bus huren? Plaats uw bestelling snel of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bus huren