Bouwkachel huren Dordrecht

Wilt u een Bouwkachel huren Dordrecht? Dat kan bij de Steigerkoning BV! Zoek niet verder, en kijk eens rond in onze web shop. De Steigerkoning BV heeft een groot scala van steigers, hoogwerkers, ladders en toebehoren waardoor we onze klanten door geheel Nederland tegen een scherpe prijs op de gevraagde werkhoogte kunnen krijgen. Zo is een ladder huren geen enkel probleem bij de Steigerkoning.

Naast een ladder huren kun je bij ons terecht wanneer een systeem steiger niet tussen een gevel past of niet voldoende kan worden uitgebouwd slijpen we de steiger op maat en bouwen we eventueel met behulp van aluminium tralieliggers de door U aangevraagde uitbouw. Kortom niets gaat ons te ver en zeker niet te hoog – Na het plaatsen van de steiger wordt de check list doorgenomen met de plaatselijke uitvoerder en wordt de scaft-tag na akkoord aan de steiger bevestigd.

Naast de velen oplossingen op hoogte heeft de Steigerkoning BV ook diversen liften welke tegen of langs de steiger worden geplaatst. Daar de Ladderkoning voorganger van de Steigerkoning BV al ruim dertig jaar bestaat heeft zij ook haar taak om de klanten te helpen welke een gehel bouw uit gaan zetten (metselprofielen) en alles wat daaraan vasthangt. Immers waren er voorheen geen grote verhuurshops en is deze service ook nog steeds gericht op onze regionale klanten.

Ook verhuren wij feestartikelen zoals springkussens, partytenten een terrasverwarmer en een beamer. Alles wat u nodig heeft voor een door u georganiseerd feest kunt u vinden bij de Steigerkoning BV!

Bouwkachel huren Dordrecht

Bouwkachel huren Dordrecht? Dat kan bij de Steigerkoning BV! Wat is er nou lekkerder dan in de winter of tijdens een zomeravond op het terras kunnen blijven zitten als u een feestje heeft georganiseerd? Wij verhuren kachels en heathers voor een scherpe prijs!

Huur kachel? Neem snel contact met ons op voor meer informatie of neem een kijkje in onze web shop!

content_350x225_bouwkachel_DFE25_65.jpg (350×225)